juste!

glömde säga att min gulliga vän marika var en ängel igår! Vi hade telefon kontakt när Kent spelade på Yran. Fick höra lite skisser för sommaren, kärleken väntar, ingenting och de tre sista låtarna (747, åh. MIVH, aaaah) Jag villvillvill verkligen se dom snart igen. Känslan av att stå där i folkmassan fast man känner sig helt ensam med Kent är obeskrivlig.

ska försöka sova nu. Fast utan borstade tänder, usch, äckligt, har svårt att sova då. Får skylla mig själv.
Ähh... Too much information I guess.

SOV GOTT mina KÄRA femtalet läsare som tvingar igenom er min B-sidiga blogg. PUSS

P.S ska försöka blir bättre på sånt där med design, eller rättare sagt försöka börja förstå vad en design är. D.S

årets kulturdagar är över

sad but true. Var trevligt som alltid. Man blir lycklig av det stället. Människorna som finns runt omkring där är nog en orsak att man trivs så bra.  Åkte hem en dag tidigare än vad jag brukar så vad som hände idag och som komma skall vet jag icke. Blev några saker att sammanfatta iallafall: Underhållning i Avradsberg, massor av mat, tältsovning, konst av alla dess sorter, bastubad, roliga, underhållande och fulla tanter och män i ringdans, ungakillar i krabbdans, finsång av Astri och härlig livemusik. Det är livet det där.
Bilder hade kommit om jag hade orkat leta efter min adapter.

Blev tvingad tillbaka till verkligheten i morse av mitt jobb.
Imorgon drar jag med min far på hundutställning med Uva.

Och jag suger på att blogga. Men jag försöker iallafall.
Och jag skriver iallafall alldeles för ofta.

Ska upp om cirkus 6 timmar så borde nog sova. Men känner jag mig själv så kommer jag göra allt annat än att sova.


norberg i går

Jag, Sindra, mor och far var på tävling igår. Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen. Hon kändes fin i tölten på uppvärmningen innan V2 men på banan dog hon. Gick knappt framåt och jag kunde inte jobba henne, då blev hon konstig. Traven satt ganska okej, fick en 6:a för den :D Da andra gångarterna låg på runt 5.0-5.5. Av vissa domare fick jag 3 för tölten och andra 4.5 ? Och i den ökade fick jag 3.5 4.5 och av en 5.0 Kommentar: medeltempo.

Bara jag som tycker det är knasigt? Fick lite väl olika information. Fast  hon var inte fin i tölten så förstår jag fick 4.5. Men det andra? är väldigt förvvirad. Låg fyra i A-finalen då.
T5 ska vi knappt prata om.. Hon gick som hon gjorde i V2:an. fick runt 4.30 där. Låg precis utanför A-final.

A-finalen i V2 gick okej ändå för i slutet blev hon pigg vilket gjorde mig riktigt glad! Fick inte så bra poäng, 4.8 men slutade som 4a. Aja, nöjd ändå för att vara min första V2 och komma fyra av 14 st på dom poängen..

Eftersom att min häst inte är sig själv fortfarande ska hon få åka på bete och sen ska jag kolla upp henne lite få se om hon blir bättre :(


varit i Borlänge...

Och shoppat loss (eller ja, shoppat iaf) Först var min snälla moster och jag på Aubiose och letade tävlingskavaj, hittade så klart ingen för jag är så kräsen. Jag blev kär i ett par vita ridbyxor men insåg att det inte var värt att betala 1700 för några jag använder 5 ggr per år. Så bidde inga sådana och mitt hjärta är lite brustet, hoppas jag kommer över dom snart.  Blev till slut en full påse med ett spö, hästgodis och regntäcke. Fast täcket passade såklart inte. Och så köpte min snälla moster den fina tävlingsblusen till mig också.





Sen drog vi till kupolen och gick i affärer. Hittade lite smått och gott.
Slänger in några bilder på kläderna jag köpte lite senare.
Nu ska min oroliga själ försöka sova. GONATT!

gamla sindra back!

Idag kändes hon som hon brukar, glad och pigg med spetsade öron. Red med Jessie och tror vi tyckte det var kul med ridsällskap. Kändes underbart! Hade riktigt fint tempo i tölten. Jag hoppas hon går så på söndag, då blir jag mer än nöjd.

Nu ska jag dra och hämta ut min lön som ligger på 6400 någonting. Medans dom andra slapptaskarna i malungskommun får runt 8000 och då gör vissa ingeting har jag hört! Själv plågades jag i två veckor med att putsa äckliga fönster. Nej fy, orättvist.
Ska sedan dra med tilda, kanske jonas och äta pizza och glass. Härligt!

Hujj så länge!


vart tog energin vägen?

har ingen ork till att rida. Så försöker skylla på vädret att jag sitter här och degar vid datorn istället för att rida på min fina häst.


 här är min fina häst som jag bara skiter i (nej okej då, men känns som så) Jag är en bortskämd och elak tjej just nu.


Det är svårt när den sprudlande energin försvinner, den energin som brukar komma när jag tänker på ridningen och hästarna. Känns som att någon bara suger ut energi, har egentligen inte energi till någonting. Verkligen ingenting. Det är en jobbig känsla när man tvingar sig själv till saker, utan energi, för då blir saker bara gjorda halvdant och utan glädje, som att rida tex. Det blir ingen bra ridning om man känner på det viset.. Tror fasktiskt att min häst känner allt det här, att det är förklaringen varför hon är så konstig. 

Ska fråga moster om hon vill åka till Borlänge med mig och handla lite, måste ha ny tävlingskavaj och ska unna mig ett nytt schabrak. Kanske att jag får lite energi för några dagar om jag åker ut och gör något annorlunda.

ehh?


fattar ingenting av denna sida. kanske inte är så konstigt för det är ju mig vi pratar om.
Hoppas jag lär mig den snart.
Känns som mitt första inlägg blir lite, hm..  flummigt... 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0