M79

Hej!

Sunniva och jag gick på jour idag och det första som händer är att en häst blir dålig.. Björk heter hon och hon har nog ont i sitt ben, eller hon har VÄlDIGT ont i sitt ben. Så nu måste jag och Viking gå ner till stallet en gång till och snegla på häststackaren.
Men man ska inte klaga, hon lever iaf.
Juste , innan vi ska gitta ner så ska vi ta oss ett kokspagetti. Eller makaroner kanske Sunniva skulle äta. Blir gott det.

Idag har vi haft pinsamma skrattatacker mest hela dagen. Speciellt åt "Snuffs i Muff" och "pitt i Snuffe". Ah, går man på Wången, så märks det.
Annars har  jag förövrigt skrivit matteprov, dåligaste matteprovet EVER. Men min mattelärare älskar mig så kommer säkert få MVG ändå, förtjänar det INTE men han verkar inte fatta det.. När jag satt i min ensamhet och räknade kom han med kaffe till mig. (naaaaaaw säger alla medlidande fina människor där ute nu) Sedan har vi på estetiska timmen planerat att åka till Globen nästa år. Vi ska dit, sug på den du ELIN OLOFSSON!!!! Du ska INTE få vara med oss.
Nej, nog med hat och hungriga tankar.

Vid pennan, Elsa Eriksson

HÅRDROCK MED S&M

komp går på pianot
Malin och Sunniva (halvnakna) sjunger:
"det här är vårt naturrum. Här finns stjärnor och växter, och en sol oooolo.
Och vi har vatten i vårt naturrum. (sunniva springer och sätter på kranen)
Här finns gräs och sand (Elins gröna matta..)
Kaninnen måste man skjuta (björnfitta flyger, malin låtsas skjuter)
Här finns också apelsin, ceeee vitamin, choookladpudding och spaspaspagetti.
Russin och vi har en brandvarnare för att vi inte ska brinna uuuppp. I vårat naturrum"

Men jo, fin sång av min alldeles egna Sunniva och Malin.
Nu ska dom tydligen spela upp den för hela huset...
Snart får ni nog se dom på melodifestivalen! Kommer bli en riktig hit det här!!!


Här är coooola Sunniva


och snygga malin









Walcott

Har haft en paus nu, har varit så kallt att jag knappt kunnat fått på datorn med mina stelfrusna fingrar så har absolut inte orkat blogga. Sorry... Men nu ska jag förska bli flitig igen.

Är just nu uppe på wången. Det är härligt för jag får göra min hemliga dröm. Äta massa pasta. Favoriträtten är snabbmakaroner, med gräddost (TACK SUNNIVA). Det är helt gudomligt i min mun, hals och mage. (Kan man ju iaf intala sig, blir väl grå och slapp i alla muskler om något år, men hey, hellre äter jag min favoritmat och är lycklig än att äta nyttig mat och vara olycklig. (Okej, jag gillar nyttig mat också men låter dumt om jag säger det..))

Annars här uppe glor jag och Elin på TV-serier. Vi har just plöjt igenom Prison Break och vill helst inte göra om det för det var olidligt spännande.. Var knappt roligt att titta för nu har jag inga naglar kvar, dåligt hjärta och massor av spänningar i nacke och rygg. Så nu kör vi på en lite mindre nervbitande serie. Desperate Housewives. (Och så äter vi pasta)




Så här kunde min mat se ut. Men det här var på den tiden när jag orkade laga god mat ( 9:an)
Minus de gröna bladen och skinkan så ser våra måltiderr ungefär så här ut, om ni undrar.





HEJDÅ

RSS 2.0