trötter

Är trött nu.

Följde med Anne på kurs utanför Uppsala idag. Vi tog med oss två saluhästar åt en kvinna som letade häst. Jag fick rida ett pass för att hon skulle få se hästen under ryttare och sen red hon.
Har stora problem med mitt högervarv då jag blir fast i innertygeln och slapp i yttertygeln. Men en stund var allt helt plötsligt rätt! Men nu har jag redan glömt bort vad det var jag gjorde.. Kanske känslan förhoppningsvis sitter kvar tills imorgon.

Annars får jag rida mycket hästar här, saluhästar och hennes ridskolehästar (okej, fyra styckna, men ändå), men dessa hästar är inte fy skam! Det flesta är riktigt flotta och är gamla SM hästar. Vi har även vart ute och chipmärkt föl och det är roligt att se massa hästar och stall. Är superkul här borta!


SNÖSTORM

Vilket oväder det är! Hann rida en och en halv häst innan vädret åt upp oss. Då drog vi in och nu tar vi det lugnt istället. Annars idag har jag broddat hästar och pysslat i stallet så klart. Lugn dag med andra ord.
Nu ligger jag och är hungrig, har vart väldigt god mat hitills, så längtar lite...


nyinkommen och nyinflyttad till Anne

Så nu är jag här! Hos Anne Fornstedt på praktik, ska ha min tre veckors långa praktik här.
Bor i med hennes familj i deras hus, jättemysigt, gammaldags hus. Har ätit kvällsmat och hennes snälle man hjälpte mig att fixa så att jag kunde vara uppkopplad på deras internet, även om jag hade mitt egna. Dom verkar hur snälla som helst!

Anne är Internationell FEIF- domare och utbildad C-tränare. Mer om Anne och Hammarbyhästar finns på www.hammarbyhästar.se

Uppdaterar snart igen.

sjuuuuk

är väldigt trist att vara sjuk på lovet må jag säga. Bara jag blir frisk tills på måndag för då drar jag mig ner mot enköping på praktik :):) Mycket bra!


RSS 2.0