Berg&Dalvana

Låten talar lite om hur det känns just nu.
Mitt liv är så enormt tillrört, förvirrat och bara fel.
Men jag orkar liksom inte bry mig.
Stänger in mig i mitt ogenomträngliga skal här nere på min praktik och låtsas att livet är fint och att jag har det bra, jag mår bra. Herregud vad patetisk jag är, den enda jag kan lura och ljuga för är mig själv. Mitt liv är ett spel och jag kommer förlora om jag inte spelar med rätt pjäs. Det är kaos i världen, tsunamis, svält, kärnkraft, plågade djur för vår egen vinning. Det är kaos i mig, i mitt liv. Men jag bryr mig inte. Intalar mig att jag har det bra. Kanske har jag det bra.

Saknade te Havs

TJOOOHOHOO!! !
Är nu på praktik nere i Falkenberg hos Barbro och Otto. Kunde ha missat att gå av tåget i Falkenber, men jag hade flyt så jag hann av innan tåget drog. Men dom hann vissla i visselpipan innan jag ens hade hunnit tänka på att ta alla min massa väskor. Men som sagt hade lite flyt igår.
Är finfint här nere, jättetrevliga och tjejerna som är här och hjälper till är mycket snälla. Idag har jag ridit ett par styckna hästar, fyra styckna tillochmed! Mycket trevliga hästar måste jag säga. Red bid havet, älskar havet, luktar så gott!! Luktar god mat just nu också. Härligt.
Dom har inga hästar uppstallade vilket betyder ingen mockning (:D:D:D) Fast nu ljög jag för mockade ridbanan idag.

Kanske lägger upp några fina bilder någon dag. Om det blir någon fin dag att foto så slänger jag upp några amatörfoton med min digitalkamera.

Tjoohoo!




Någon Gång Måste du Bli (Dig)Själv

HEJSAN!!!
ELIN som svarade på min brevvän annons du glömde skriva din andress! Du var helt okej snygg även om bara en bild är lite svårt att se på.. Du verkar intressant också. Så du får gärna skriva ett meddelande till mig på facebook. (Men snälla skicka inte vänförfrågan för har redan så många vänner..)

FÖRRESTEN! Ni måste läsa Malins blogg inlägg Gör det med måtta!!!! För att hon är bara så smart och duktig och klok. Läs alltid hennes blogg förresten.  http://kempefint.blogg.se/



Igår hade vi föreläsning av en dam(tant?kärring?tjej? har aldrig förståt vad man kallar en kvinna på över 40 år. Men åh! Kvinna kallar man ju det. ) kvinna, som kom från Åre och hon föreläste om kroppspråk och positivitet och om att man skulle vara medveten om hur man tänkte. Det var jätteintressant men så klart så dom som skulle behöva öva på sitt kroppsspråk och positivitet mest tyckte att hon var skitdryg och gjorde narr av henne. Tycker synd om dom stackars människorna där allt kretsar kring vad som är coolt eller inte. Men jag tycker INTE det är coolt att tycka så om människor som försöker hjälpa oss stackars deprimerade, självföraktade, förvirrade tonåringar. NOT COOL.
Men jag är inte perfekt eller felfri, långt ifrån. Men är nog medveten om hur en tonåring känner och tänker eftersom att jag antagligen är precis likadan som alla andra, tror att alla känner lite samma sak i den här perioden. MEN jag försöker iaf ändra på mina tankar. Nu tar jag ett exempel. Jag  känner mig ful och tjock ibland precis som alla andra. MEN istället för att gå runt och klaga om det till alla jag känner och inte känner så gör jag något åt det. Och INTE genom att börja träna, äta mindre och banta. Nej, genom att försöka jobba på min självkänsla och mitt sätt att tänka.  För det är ändå så här jag ser ut och jag kan inte göra något åt det utan att jag på kommer må psykiskt dåligt av det (typ få ätstörningar?).  För en sak är säkert, ni kommer INTE bli lyckligare av att gå ner 1, 5 eller 10 kilo. TVÄRTOM. Däremot tycker jag att man gärna ska träna om man känner för det, för det mår man bra av. Så inget illa om det.

Man blir inte snyggare än man känner sig, bara så att ni vet.
Men för att bli snygg måste man känna sig snygg, vilket man kan göra genom att jobba på sin självkänsla eller något annat.  Om man känner sig snygg spelar det ingen roll om du är smal eller asfet, har massa kurvor eller inga alls, hängiga eller små bröst, stora fötter eller bara fyra fingrar. Du kommer vara attraktiv bara du låter dig vara attraktiv för dig själv.

Den enda du umgås med varje sekund är dig själv, därför kan det vara skönt att älska dig själv istället för att hata dig själv. Hat tar mycker mer energi än att älska. Och man är ju lat.

Jag är sämst på att försöka få ner mina tankar i en text. Men då är det ju super att träna här kom jag på!!
Så, kolla nu malins blogg för ett av hennes inlägg handlar lite om samma sak. http://kempefint.blogg.se/


Nu ska jag jobba matte.

RSS 2.0