ensammast i sverige

känner mig så. Förstår inte hur jag kan känna så. Vill inte vara hemma, orkar inte ta itu med livet. Vill tillbaka upp på wången. Saknar Sindra.
Fan!
Om jag får svära.


and if you fall hard, I fall harder...

har ramlat av två gånger denna vecka. Det är mer än jag brukar göra på ett år... Idag var det min egen kära häst som "slängde av mig". Vi galopperade på långa tyglar, vilket var väldigt dumt eftersom att hon var mycket pigg och ganska fjantig. Plötsligt skyggade hon till och jag hamnade på marken. AJJ. Har skitont i rumpan nu och ett sår på handen (okej, skitlitet men vi det blir så ohäftigt om jag skriver det...) Morr.


nya tag,

Hej hopp!

hinner ju aldrig vara inne på datorn och ännu mindre blogga. Pluggar mest hela tiden, och denna vecka har jag haft jour. Sjukt jobbigt, är ständigt trött, tror dessutom att jag är sjuk..
Något väldigt positivt är att min häst vart hos kiropraktorn och nu får jag börja rida henne. Det är lycka!

Just nu sitter jag och dricker cola och lyssnar på nyaste skivan av Kent, En Plats I Solen. Efter deras två senaste skivor Tillbaka till Samtiden och Röd så undrade jag om de någonsin skulle göra en riktig bra skiva igen. Men de lyckades de med.  Bästa låtarna är Varje Gång Du Möter Min Blick och just nu, Ismael.





RSS 2.0