You're Beautiful

Nu måste jag faktikst göra ett seriöst blogginlägg här. Eller ja, så seriöst det kan bli.
Känns lite töntigt sådär men måste bara säga det här.
Haha, nu blev det värsta stort i stället. Men okej det är så här.

Kollade på kort och jag saknar min gamla hund. Väldigt mycket, hon var verkligen en speciell hund. Och alla hundar är speciella för en själv. Men Nadja var i en klass för sig. Hon kom till oss när hon var typ 7 år för att de som ägde henne hade många hundar och de tyckte att Nadja förtjänade att vara en ensamhund och få mer uppmärksamhet. Det förtjänade hon verkligen. Nadja var en ståtlig dam med meriter som dubbelchampion, hon var alltså både snygg och duktig på att jaga. Dessutom jagade hon förutom älg även björn. Hon födde även 36 fin valpar på TRE kullar. Sista kullen hade hon 16 valpar!!! Hon var en duktig mor men på äldre dagar tyckte hon att alla små hundar var ganska jobbiga.
Nadja var även typ världens bästa kompis? Jag vet liksom inte vad man ska säga, Nadja var en väldigt klok och förstående hund, hon visste liksom utan att man sa något. Hon var en väldigt snäll hund och då menar jag SNÄLL, men om hon kände att man blev orolig, så var hon där och skulle skydda en, det har jag aldrig varit med om, man trodde liksom inte det om den snälla, tysta hunden. Hon sa aldrig ett knyst eller skällde, men då, då kunde hon allt morra. Haha, kan dra en historia som exempel.

Jag och Tilda var ensamma hemma (länge sedan nu) och kollade på TV. Helt plötsligt bytte TV:n  kanal, vi blev så klart skit skrajja och Nadja var den enda i huset förutom oss så vi ropade på hene. Då morrade hon emot intet (eller var det något annat där?? (; )  Btw så blev jag och Tilda ännu skrajjare när hon gjorde så så då ringde vi mormor som kom upp. Om ni ville veta slutet på historien liksom.

Nej, alla våra hundar har varit speciella på sitt sätt, men Nadja var inte som någon annan jag mött. Ingen annan själ heller. Med sådan godhet.
Det låter jättetöntigt men kände verkligen för att skriva av mig det här, hehe. Alltså herregud vad mycket mer jag skulle kunna skriva.  Men nu kändes det lite lättare att delat detta.

Nu kommer det lite fina bilder också.







HAHA , jag höll på att garva ihjäl mig. SÅ ful HAHA, åh hon är så söt.




H, är också saknad.



The Quiet Place

Nej ni kan vara lugna jag är inte död.  Vi har ingen telefonledning, internetledning, någon mobiltäckning här i skogen/hålet Malung.  Så är svårt att kommunicera med omvärlden. Har just gjort en mackapär så har liiite liiite internet just nu.
Igår när jag hjälpte till med barnen på övernattningen på stallet höll vi på att bli tagna av en psykopat! Fick lite gudning av malin och hon sa att jag antingen skulle sätta på honom eller ge honom dödsblicken. Förstod inte vad hon menade med det sistnämnda så jag gjorde det första. Framför alla. Sen drog han.

NÅVÄL, förutom det så har jag denna helg lärt mig följande:
  • KÖRA BIL (ingen krock, inte några gubb-rus och bara två kärringstopp)
  • Jag har en IQ på 116 (de ni!! 85% av befolkningen har mindre)
  • Kan byta från ett ackord till F  på gittaren (men inte tillbaka)
  • Hur man räknar ekvationer (kan ju låtsas iaf)
  • Hur man INTE skrämmer småbarn.
  • Att mjölk med längre hållbarhet inte är dålig utan smakar pyton ändå.



Hittade ingen bild på våran Päääärla men ungefär så här ser den ut <3


Markoolio Rider Igen

STOPP I GALOPPEN!!!!
Eftersom att det blev ett sådant tryck efter förra inlägget och alla skriver till mig tänkte jag att jag skulle göra på det gamla roliga viset och bli brevvän med alla.

Så här ser min annons ut i Min häst som jag brukar skicka in en gång i månaden, ni som känner att jag verkar intressant, skriv ett brev och tölta till närmsta brevlåda!!

Stopp i galoppen!
Jag är en riktigt jobbig tjej på 17 sommrar och 18 vintrar som söker brevvänner. Jag gillar att rida, hålla på med hästar, leka med mina ponniehästar och skriva brev. Du kan vara allt mellan 1-100 kille eller tjej spelar ingen roll, ända kravet är att du gillar att skriva långa brev!!  Jag är soccial och gillar att skriva långa brev.

OBS OBS FOTO ÄR KRAV. (skriver bara med snygga brevkompisar)


Adress
Elsa Eriksson
Travskolan wången 66666
66666 NÄlDEn





Sen tänkte jag på en sak. Gud vad tråkiga alla bloggar är. Egentligen hatar jag bloggar. Förutom några. Tror jag ska länka till alla roliga någon dag. Min är en av dom roliga iaf. För dom träkiga är dom dära som typ skriver om kläder ? eller typ deras tråkiga liv  ? typ om att dricka Kaffe Latte. I don't care about your Caffe Latte drickandet. Men jag borde icke vara sådan!! finns ju några (elin olofsson) som tycker att gaybloggen och kissie är jätteintressanta att läsa och läser varje dag så ska vara tyst nu.

hindi importanteng bagay!!! ! (hejdå på filippinska, försööker bli lite mer cool, smart och allmänbildad. Så nu håller jag på att lära mig säga fraser på olika språk)

Ung & Kåt

Eftersom att detta då är min blogg så kanske jag borde presentera mig själv, för tror icke jag gjort det förut.

Namn: Sangsta Elsa Maria Eriksson.
Ålder: 17
Bor: Några mil utanför Östersund, en by som heter Alsen. Och så bor jag hemma, i Malung.
Pluggar: Till ridledare/hästskötare på Travskolan Wången, gymnasium alltså. Varför vet jag inte, jag gillar nog hästar. 
Jobbar: Ser jag rik ut eller?
Äger: En gris-häst, En gul moped och Malin.
Vill bli: Cool skulle vara coolt.
Äter helst: Dig kanske, grrr.
Vad tycker du om fjortisar: ASSSSÅ SHIIIET DOM ÄR BARA SÅÅÅåÅÅ JOBBIGA ALLTSÅ.
Så du är ingen fjortis? ASSSSSSÅ SHIIIET VEM TROR DU ATT JAG ÄR ? DOM ÄR SÅ FULA,  ALDRIG JAG ÄR EN FJORTIS, HELLRE ÄTER BLODPUDDING. OOH MYYY GOOAAD ASSÅ SER MITT HÅR BRA UT ELLER?
Beskriv dig med fyra ord: Grym, tar plats, bäst humor och smart.
Sötaste killen i min klass: Vänta? Går det killar i vår klass?
Är du snuskig? Hell no!! Vänta med sex tills äktenskapet ungdomar!!!11
Favorit: Sådana där ludna saker, som smakar väldigt sött och är lite sträv, vad heter det.. PERSIKOR!
Musik: K E N T. Älskar min musiksmak. Lyssnar på allt från tysk hårdrock till Charles Valentin.
Favoritnorsk: Sunniva Steinsdatter Moen och Helga Lindheim.
FavoritDansk: Elin Bösfall
Favoritordspråk: "Hellre äter jag onyttigt, är otränad och lycklig än att inte äta godis, tvinga sig att träna och vara unhappy" Och citat från Jockis: "Men älskling vi ska alla en gång dö"
Ärligt, har du svarat seriöst på dessa frågor? Är Michael Jackson svart eller? Ser min bror ut som en neandertalare eller?

NÅGRA FRÅGOR
???



MIN BLOGG
VAD: Elsaer Blogg.
VARFÖR: För att det är gött att ibland vara oseriös och samtidigt seriös och att bara skriva av sig. (OKEJ, den här bloggen är bara till för att Elin O och Malin ska hålla snattran.. Men scchhh.) Och för att alla Wångenfolk ska få sig lite underhållning.
HUR: Stenseriös blogg om allt roligt som händer på wången och runt omkring i världen. ( jag är nästan aldrig seriös, eller okej, den här bloggen är lite sådär både-och. Men iaf så ta inget som står här på blodigt allvar.) Eftersom att så många läser den här (rekordet är typ 17 st på en dag!!!!!) så måste jag skriva det så inte folk missförstår mig.

NÅGRA FRÅGOR??




Jag har kollat på olika bloggar och det verkar vara coolt och inne att lägga ut bilder på en själv och eftersom att jag nästan aldrig gör det och alla ni bloggläsare undrar hur jag ser ut så kommer här VÄRSTA bildbomben. Asså shiet.

NÅGRA FRÅGOR PÅ DET???








äta djungelvrål i Järpen













OCH ULTIMATA BLOGGBILDEN <3<3<33<<3<3







Nesch, gonatt allihopa wångefolk som läser <3

svar på inlägget här nedanför

Tack Malin! Även känd som den snygge bunhårige tjejen, med tuttar som en ros och alla norsk-ole, norsk-rune, norsk-svein och norsk-rerjes drömtjej.  Hennes storsäljande blogg heter: Kempefint.blogg.se
Verkligen läsvärd blogg där hon tar upp allt viktigt och oviktigt som händer i världen (wången). Tex så brukar hon skriva om våran mycket intressanta vardag och ibland slänger hon upp nödvändig information om tex. Trädgårdtomtar, Bajs, Sunniva, Dansband mm. LÄS DEN!!!



Ikväll kommer elin och nu ska jag färga idas hår. Som nog kommer blir fult eftersom att jag till skillnad från hur malin fick mig att framstå som självständig och bra självförtrtoende osv egentliten har det. sk Jag kan inget, kan inte ens knyta skorna fint. Är sämst på basket, pingins, att spela gurka, spela triangel, skriva noveller, rida, på att rita avatarfigurer, att träna, på att prata inför folk, prata över huvudtaget egentligen.

Stackars er som måste läsa min sämsta blogg nu också . Lovar att jag ska sluta skriva den. Ska sluta gå på islandslektionerna också så slipper ni ha så dåliga lektioner tjejer.

HEJJ






att man ska behöva göra allt åt den här tjejen alltså.

hon klarar fasen inte ens av att skriva en enda mening på sin blogg. Jag menar det senaste inlägget hon skrev handlade om att hon tyckte det va jobbigt att en häst blivit halt just den veckan som hon har jour. Lite fantasi skulle inte skada och lite positivfeeling! Inlägget innan det handla om mat, jag menar starta en det-här-äter-jag-om-dagarna blogg. Skulle nog ge lite mer framgång än den här slapptask bloggen som skrivs nu liksom...

Ingen kan snaska kotte som EVA LENA !

Elsa:
Min dag har börjat bra, ingen instruktör så fick rida Julius för Sara istället. Han var rikigt fin alltså, och jag kände hur alla mina hjälper fungerade ihop, hur jag och Julius connectade.
Jag känner däremot hur min dag börjar gå utför. Elin Olofsson kommer idag och kommer ockupera mitt rum i helgen. Får ta och prutta lite extra så hon vänder i dörren och springer hela vägen hem igen.
Nu ska Malin få fortsätta skriva lite :)

Ja, well done Elsa det var ett ärligt inlägg. Känns det inte som att du lättade 88 kg nu ?

Nu ska jag lägga upp ett litet bildspel som symboliserar det Elsa älskar :D








ja ni märker ju själva !
men sist och deffinitivt inte Minst!!!!
Det elsa älskar mest är......trumvirvel

SNUFFFE!!!! <3<3<3<3<3<3<<33<3<3 också känd som Ulf!

jaha nu har jag gjort dagens gärning! Applåder till mig :D

// guess who ;)

RSS 2.0